Cursussen

Op zoek naar leuke school of bso activiteiten? Dat zit bij ons wel snor! Wij bieden circuscursussen aan voor kinderen vanaf 5 jaar. De circus cursus is helemaal gericht op het ontdekken van het circus. Tijdens de circus cursus krijgen kinderen les in verschillende circusonderdelen, als jongleren met ballen, gooien met de diabolo, eenwielfietsen en nog veel meer.

WAAROM EEN CIRCUS CURSUS?

Naast dat kinderen super veel lol hebben tijdens de circus cursus, leren ze ook echt wat! De verschillende technieken die tijdens de lessen van SNOR worden beoefend zijn goed voor evenwichtsgevoel, motoriek, hand-oog-coördinatie en lenigheid. Actief bezig zijn, nieuwe dingen ontdekken en lekker gek doen. Daar zien we het liefst de energie van de kinderen heen gaan!

CIRCUS CURSUS OP MAAT

Voor scholen, buitenschoolse opvang (BSO) of kunstencentra bieden we circuscursussen aan. De circus cursus bestaat uit een serie van 4 tot 10 circuslessen waarin veel verschillende circustechnieken samen met andere leeftijdsgenootjes worden beoefend. Denk hierbij aan het lopen op een bal of koord, het jongleren met kegels, ringen en ballen, gooien met diabolo’s en eenwielfietsen kan in een circus natuurlijk niet ontbreken. Het komt allemaal aan bod! De lessen beginnen met oriëntatie, waar we een demonstratie geven van de verschillende door ons meegenomen circusattributen. Vervolgens kunnen we in de daaropvolgend lessen focussen op één onderdeel. Cursussen worden in overleg op maat gemaakt. Wij denken graag met je mee.

EEN SPETTERENDE AFSLUITING VAN DE CIRCUS CURSUS

De laatste les van de actieve ‘circusopleiding’ gaan de kersverse artiesten onder begeleiding van een ervaren docent een voorstelling maken. Het geeft de kinderen een echte zelfvertrouwen boost. Deze voorstelling zal de laatste les van de cursus gespeeld worden voor de ouders en/of klasgenoten. Een perfecte afsluiting vinden wij. Ook krijgen de kinderen een heus circusdiploma.

MEER WETEN OVER CIRCUS SNOR

Circus SNOR maakt circus. Of het nu gaat om een circus cursus, schoolproject, open circuspiste of workshop. Wij verzorgen leuke, uitdagende activiteiten onder begeleiding van ervaren docenten. Voor jong en oud! Zie jij een circus cursus of andere circus activiteiten wel zitten? Of wil je meer weten?

“Hoi Jasper, Jouw geduld, heldere uitleg en de kinderen geboeid laten luisteren daarvoor doe ik ”mijn petje af”. De kinderen hebben het echt als een FEEST ervaren!”

Suzanne over Circus SNOR