Open circuspiste

De open circuspiste van snor

Op zoek naar toffe kinderactiviteiten met het thema circus? Een circuspiste is ideaal vrijblijvend vermaak voor kinderen. Bij ons kunnen kinderen van alle leeftijden op onze open piste een eerste kennismaking krijgen met het circus. Onder de toejuichende leiding van onze docenten kunnen zij met ballen, diabolo’s, kegels, linten, ringen, koord en eenwielfietsen hun eerste trucjes leren. Zo voelen ze zich een ware circusartiest!

Wat is een open circuspiste?

Als je kiest voor een open circuspiste, dan komen wij met al onze spullen naar jou toe. Het pistezeil en veel materialen kunnen namelijk meegenomen worden naar verschillende evenementen. Een open piste is een vrije circusspeelplaats waar kinderen onder begeleiding veel verschillende technieken en circus spelletjes kunnen uitproberen. Zelf lopen op een bal of koord, leren jongleren of met de diabolo spelen. De ervaring leert dat door de grote verscheidenheid van materialen alle kinderen wel iets vinden dat goed bij ze past. Het is een van de leukste kinderactiviteiten die altijd aanslaat! Om het feest helemaal compleet te maken is de circuspiste aan te vullen met een schminkactiviteit, suikerspin en popcorn. Ook de circustent is er bij te huren.

Op welke evenementen past een open circuspiste

De open circuspiste is een van de activiteiten die we met snor het meeste doen. Iedere zomer staan we met een circuszeil en veel materialen op parkdagen, festivals, buurtfeesten bij winkelcentra en sportverenigingen. Altijd aangekleed met circuszeil en circusmuziek. Heb je een andere gelegenheid op de planning staan, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën!

De open piste is erg makkelijk op te zetten op verschillende plekken. Een vergunning heb je hiervoor niet nodig. Onze circuspiste maakt elk evenement gegarandeerd een succes. Leuk voor jong en oud!

Wie zijn wij bij Circus Snor

Het begon allemaal bij de enorme liefde voor circus van oppersnor (oprichter) Jasper Riedeman. Vanuit die liefde richtte hij circus snor op, waar het heden en verleden samenkomen in een spetterende show. Samen met jonge artiesten met passie voor het vak verleiden ze je om in een andere wereld te stappen. Een wereld vol sterke mannen, beeldschone koorddanseressen en ouderwets grappige clowns. Maar naast circus snor ligt circuseducatie jasper ook dicht bij het hart. Circus snor geeft daarom ook op bijna elke standplaats workshops waarin alle basistechnieken van circus worden behandeld zodat ook de kleinste bezoekers zich even artiest kunnen wanen. Volg onze facebookpagina om in de gaten te houden wat wij allemaal doen!

Maak jouw event compleet met een open circuspiste

De finishing touch aanbrengen op jouw evenement? Wij denken graag met je mee. Wat denk je bijvoorbeeld van steltlopers of jongleurs die het evenement nog meer allure geven. Alles is mogelijk, wij kunnen elke gelegenheid op jouw wensen afstemmen qua tijdsduur, grootte en intensiteit. Naast een open circuspiste verzorgen wij ook circus workshopsschoolprojecten en circus cursussen.

“Hoi Jasper, Nogmaals bedankt voor de leuke dag! De kinderen hebben enorm genoten en we hebben alleen maar toffe reacties gehad. Leuke instructies, oefeningen en begeleiding. En veel geleerd. Bedankt, en graag tot ziens!”

Lidewij over Circus SNOR