Kinderkaravaan

Kinderkaravaan XL met hemelvaart

Voordat we echt weer gaan toeren met onze nieuwe zomervoorstelling gaan we net als vorig jaar tijdens het Hemelvaartsweekend weer even buitenspelen. We zetten in Utrecht een grote kinderkaravaan neer waar kinderen gedurende twee uur zich helemaal kunnen onderdompelen in wereld van Circus Snor. Zelf oefenen met circusmaterialen, het spelen van spelletjes en uiteraard kan het zwaaien in de zweefmolen niet ontbreken. Ouders kunnen in de tussentijd op het terras heerlijk geniet van een drankje en een hapje.

Kinderkaravaan op je feest of school

Voor festivals, evenementen en feesten heeft Circus Snor de kinderkaravaan. Deze nostalgische jeugdkermis zit vol originele activiteiten waar kinderen van alle leeftijden zich actief kunnen vermaken. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste medewerkers. Natuurlijk hebben we het traditionele blikken gooien en eendjes vissen , maar ook slaan op een kop van jut of op de foto als sterke man of vuurspuwer mogen niet ontbreken. Naast de verschillende spelletjes is onze ‘open piste’ vaak onderdeel van de kinderkaravaan. Onder begeleiding van een circusdocent kan er worden geoefend met verschillende circusmaterialen. Lopen op een bal of koord, jongleren, fietsen op gekke fietsen etc. De kinderkaravaan is volledig aan te passen op ieder evenement qua grootte, tijdsduur en budget.

Om het festivalgevoel compleet te maken zijn er tal van losse elementen toe te voegen. Hierbij kun je denken aan onze bootjesschommel, korte voorstellingen van ons vlooiencircus, het uitdelen van suikerspinnen uit een nostalgische pipowagen of rondlopende circusartiesten.

Compacte kinderkaravaan

Deze kleinste vorm van de kinderkaravaan is heel erg geschikt voor buurtfeesten, speeltuinen en braderieën.  De karakteristieke tentjes en spelletjes maken er samen met een hoge dosis enthousiasme altijd een feestje van.

circus piste

Standaard kinderkaravaan

Naast het spelen van spelletjes, kan bij onze standaard kinderkaravaan ook worden geoefend met heel veel verschillend circusmateriaal. Uiteraard onder begeleiding van een circustrainer. Het geheel wordt aangekleed met circushekken, pistezeilen en speltentjes.  Deze versie van de kinderkaravaan wordt veel ingezet op festivals en kerstmarkten.

Ruime kinderkaravaan

Voor jeugdfestivals of koningsdagen wordt er gebruik gemaakt van de ruime variant. Meer circusmateriaal, spelletjes, aankleding en begeleiding.  De ruime kinderkaravaan is  op zichzelf al een minifestival.

Bootjesschommel

Beste Jasper,

Wat was het een super middag! Alle ouders en kinderen zijn en waren  zo enthousiast! Onze complimenten voor alles.

Jullie zijn echt toppers met een super leuk circus!

Nogmaals bedankt voor alles.

Chantal, kindercentrum Hoi Pippeloi