Kaartverkoop

Dit jaar doen we iets nieuws in de winter, onze Winterkaravaan!

De Winterkaravaan van Circus Snor is een intiem circusevenement waar bezoekers zich kunnen vergapen aan kleine voorstellingen met wonderbaarlijke verschijningen, zelf mogen oefenen met circusmaterialen, rijden op nostalgische fietsen, draaien en zwaaien in onze attracties en uiteraard kijken naar acts van artiesten in onze verwarmde circustent. Dit alles in wintersfeer en natuurlijk onder het genot van een drankje en een hapje.

Op 4 t/m 7 januari 2024 kan je onze Winterkaravaan vinden bij Fort aan de Klop in Utrecht.

Het totale programma van de Winterkaravaan is ongeveer 2 uur. Wanneer de circushekken open gaan kan het publiek rondlopen over het terrein van het fort, korte voorstellingen bekijken, oefenen met materialen en in de attracties. Het evenement sluiten we gezamenlijk af met een circusvoorstelling in de verwarmde circustent. De hekken gaan open op het geboekte tijdstip. De voorstellingen en activiteiten zijn gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4+) EN hun ouders. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee (op schoot). Warme kleding is aan te raden want een gedeelte van het evenement is buiten en in kleine tentjes.

Neem je bestelnummer mee naar de kassa, hier ontvang je jouw kaarten.

Adres: Fort aan de Klop; 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht

Parkeren met de auto kan niet op het fort zelf. Wel is er gratis parkeergelegenheid in de wijken rondom het fort. Wij raden aan om op de fiets, eenwieler of slee te komen.