Nieuws

Kinderkaravaan XL

Doe tijden Hemelvaart mee met de Kinderkaravaan XL

In twee uur tijd:
– leer je verschillende kunstjes, zoals als lopen op een bal, jongleren en acrobatiek,
– kan je zelf verschillende circusspelletjes spelen,
– maak je een ritje in de draaimolen of op de bootjesschommel
– en zie je samen met je ouders een heuse voorstelling van de artiesten van De Utrechtse Circusschool DIEDOM.

De Kinderkaravaan XL is speciaal voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. Het laatste half uur mogen ouders, broertjes en zusjes aanschuiven voor de voorstelling van Circus DIEDOM.

De activiteiten vinden buiten plaats. Bij een drupje regen gaat het gewoon door, bij extreem weer blijven de kaartjes geldig voor een alternatieve datum.

Adres: Fort aan de Klop; 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht

Parkeren met de auto kan niet op het fort zelf. We raden aan om op de fiets, eenwieler of step te komen

Eten uit de buitenkeuken en van de foodtrucks

Terwijl jij je vermaakt bij de Kinderkaravaan XL op de fortwal, laat je je ouders met een gerust hart achter op het Terraseiland. Daar houden ze het wel een tijdje uit, want er is genoeg te eten en drinken. Ook voor jou, want na afloop heb je vast trek. Naast het eten uit onze eigen buitenkeuken hebben we foodtrucks met friet, pizza, poffertjes en ijs.

Circusweek kerstvakantie

Deze kerstvakantie geven we weer een hele week circusles in Utrecht!

Word circusartiest in één week en leer de basis van alle circustechnieken. Lopen op een bal of hangen in de trapeze maar ook jongleren of fietsen op één wiel. De circusweek is geschikt voor kinderen met of zonder circuservaring en wordt afgesloten met een echte voorstelling. 

Waar:
Circus DIEDOM, Utrecht
Koningin Wilhelminalaan 4c

Wanneer:
kerstvakantie, 2 t/m 6 januari 2023

Tijden: 
maandag t/m vrijdag 
9:30 tot 12:30 uur

Leeftijd:
6 t/m 12 jaar

Kosten:
€ 125,-

Inschrijven kan via 


Fietspiste Vuelta

Kom oefenen bij Circus Snor en wordt zelf een fietsartiest!

Tijdens de fietspiste kan zelf aan de slag met verschillende circusfietsen. Mini-fietsen voor clowns, de ouderwetse hoge bi fiets, eenwielfietsen en nog een tal van andere circusfietsen. Artiesten van het circus zullen je helpen en vanzelfsprekend ook wat laten zien. Ook voor volwassenen zijn er fietsen beschikbaar.

9 en 10 juli van 13.30 – 15.00 uur

Parkeerplaats Geertjes Hoeve

Thematerweg 5

3455SM Haarzuilens

Kinderkaravaan 2021

Wij gaan nog een zomer op pad met onze Kinderkaravaan! De nieuwe show stellen we jammer genoeg nog een extra jaartje uit en daar balen we erg van. Er is namelijk niks leuker dan op tournee gaan met het circus. Toch maakt het ontbreken van een goed voorseizoen, regelgeving en een duidelijk perspectief dat we niet de show kunnen maken die we graag zouden willen maken. Wel zien we ook genoeg lichtpuntjes en zijn we druk bezig met nieuwe circuszaken. Deze zomer gaan we weer actief lesgeven door heel Nederland en pakken we het iets groter aan met een leuke nieuwe toevoeging (daarover later meer 😉).

Het schema van de Kinderkaravaan zal begin juni bekend worden gemaakt op de website. Hou ook onze Facebook en Instagram in de gaten voor alle nieuwe locaties en nieuwtjes. Mochten er nog locaties zijn waar we ook echt een keer naartoe moeten, stuur ons even een berichtje!