Voorstellingen

Wij hebben ieder jaar een nieuwe voorstelling waarmee we in de periode juni t/m september reizen door Nederland. Dit jaar heet de show Entrée!

In onze vrolijke voorstelling laten we de meest knappe kunsten zien, proberen we je te verrassen en zal je worden aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan. Alleen kijken naar een voorstelling zit er bij ons namelijk niet in. Voor de show en in de pauze kan iedereen zich even laten gaan op onze Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of je laat een snor zetten.

Deze zomer kan je ons vinden op meest uiteenlopende locaties die we met zorg uitkiezen zodat je ook voor of na de voorstelling lekker kan eten, spelen of ontspannen.

Het totale programma van Circus Snor duurt 2 uur, dit is inclusief kinderkaravaan, voorstelling en pauze. Als onze hekken opengaan kan je jezelf eerst even laten gaan op de Kinderkaravaan waarna we de tent openen voor de voorstelling. De hekken gaan op open op het geboekte tijdstip. De voorstelling is gemaakt voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4+) EN hun ouders. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee op schoot.

Neem je bestelnummer mee naar de kassa, hier ontvang je jouw kaarten.