Workshops

Circuslessen aan kinderen en volwassenen is voor de medewerkers van Circus SNOR dagelijkse kost. Het is daarom ook niet zo gek dat tijdens de zomertour vóór alle optredens flink wordt uitgepakt met circusmaterialen. Zo kan iedereen zich even artiest wanen.

De rest van het jaar is Circus SNOR te zien op scholen, bso’s, evenementen en bedrijven.

Graag zelf aan de slag? Geen probleem! Er zijn veel verschillende workshops en cursussen mogelijk en deze kunnen op iedere gelegenheid worden afgestemd zowel qua tijdsduur, grootte en intensiteit. Ook een combinatie van verschillende workshops is mogelijk.

Hieronder onze verschillende activiteiten.

Schoolprojecten

Circus SNOR biedt projecten aan waarin je in één dag of week met de hele school een circusvoorstelling maakt. Tijdens dit project krijgen alle leerlingen circuslessen van onze docenten. Het project wordt uiteraard afgesloten met een circusvoorstelling van alle leerlingen. Soms zelfs in onze tent.

Cursussen

Wij bieden circuscursussen aan voor kinderen vanaf 5 jaar. De circuscursus is helemaal gericht op het ontdekken van het circus. Tijdens de circuscursus krijgen kinderen les in verschillende circusonderdelen, als jongleren met ballen, gooien met de diabolo, eenwielfietsen en nog veel meer. We sluiten de lesreeks vaak af met een voorstelling.

Open Piste

Een open piste is een vrije circusspeelplaats waar kinderen onder begeleiding veel verschillende technieken kunnen uitproberen. Zelf lopen op een bal of koord, leren jongleren of met de diabolo spelen. Altijd aangekleed met een circuszeil en circusmuziek.

Een leuke laagdrempelige activiteit die altijd aanslaat. Vaak geboekt door festivals, buurtfeesten en winkelcentra.

Workshops

Als energizer op kantoor, tijdens een familiedag of op de BSO. Workshops zijn er in alle verschillende vormen. Neem even contact op en we doen een leuk voorstel.